Sms


Gratis SMS berichten of een gratis Fax


Smscity
Meld je gratis aan bij SMScity en stuur elke dag gratis een SMS-je! Bovendien krijg je bij aanmelden het ook meteen 20 credits cadeau. Handig opties van van SMScity zijn om je eigen nummer als sms-je mee te laten sturen, dat je ervoor kan kiezen om reclamevrij te sms-en en dat je (groeps)SMS-jes in kan plannen.

SMS-online
Stuur gratis SMS berichten via Facebook zonder dat je een account hoeft aan te maken. Tevens kan je zelf bepalen welke tekst of telefoonnummer de sms als afzender heeft.

HotSMS
Na registratie kan je per dag 1 gratis SMS-je versturen. Als je bij registratie de optie aanvinkt dat je geen problemen hebt met reclamemailtjes of -smsjes ontvang je 50 credits cadeau.


SMS Marketeer
Registreer je gratis bij SMS Marketeer en ontvang 5 smsjes cadeau om de dienst uit te testen.

SMS Stelsel
Registreer je gratis bij SMS Stelsel en ontvang 2 smsjes cadeau om de dienst uit te testen. Als je alle 5 de gratis sms-jes verstuurd hebt, maak je tevens kans op een bundel van 200 sms-jes!

SMSjezenden
Meld je aan bij SMSjezenden.nl en stuur het eerste SMS-je gratis. Door deel te nemen aan enquêtes kan je al snel meer credits verdienen voor meer gratis SMS-jes.

StuurgratisSMS
Meld je aan bij StuurgratisSMS.nl en stuur het eerste SMS-je gratis. Door deel te nemen aan enquêtes kan je meer credits verdienen voor meer gratis SMS-jes.

2 gedachten over “Sms”

  1. Jo Niels, jammer dat die gasten die nachos waren maken en aan het poolen waren in Utrecht weer zo moeten doen. We waren juist weer lache dingen aan het doen. Je zei zelfs dat het goed zat, maar nu stop je weer alles na 1 grap. Want wat daarvoor was gebeurd hadden we achter ons gelaten. Geef mij ook de tijd om helemaal niks te zeggen zelfde als dat jij tijd moet hebben om het op te bouwen. Maar verknal het nu niet gelijk weer. Ik heb gewoon hele dag koppijn, helemaal omdat je zei dat goed zat dus snap nu helemaal niet. We kunnen elkaar niet voor altijd blokkeren, je snap toch wel dat ik niet abrupt weer je kan weg halen, nadat net weer chill was.. Ik sta er liever ook niet of bel je liever niet of stuur liever dit niet. Maar andere communicatie is niet mogelijk en je kan niet uit niets weer geen communicatie, zeker niet na de week daarvoor. Maak het ons ff makkelijker en voeg ff toe fb etc, was net leuk. Geen zin om tegen iedereen weer moeten uitleggen dat het ruzie is. Geef even een teken van leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat zien dat je echt bent :-) *

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com