Adverteren

Adverteren op Xgratis.nl 

De samenstelling van de content, de duidelijke omschrijvingen en de frequentie van inhoudelijke vernieuwing op Xgratis.nl vormen de basis voor ruim 150.000 bezoekers per maand. Dit bereik biedt een uitstekend platform voor adverteerders, die naast naamsbekendheid ook hun doelgroep vinden. Indien u interesse heeft in het adverteren op Xgratis.nl kunt u hier inlichtingen inwinnen en contact met ons opnemen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk telefonisch bericht of via E-mail.

  • Xgratis.nl: Xgratis.nl bevat een ruim aanbod van verwijzingen naar (product-)acties en/of diensten die gratis door bedrijven worden aangeboden op het internet. Deze pagina richt zich vooral op de bezoeker van Nederlandse nationaliteit en heeft een dagelijks bezoekersaantal van ongeveer 4.000 (unieke bezoekers). Het bezoekersrecord, behaald op 4 februari 2004, staat op 21.346 bezoekers. Het niveau van het aantal bezoekers en de waarneembare stijging is het bewijs van een alsmaar groeiende pagina!Mogelijkheden van adverteren

    De mogelijkheden van adverteren zijn verschillend van aard en worden vaak in overleg naar de wensen van het bedrijf als maatwerk overeengekomen. Adverteren kan dan ook op vele manier, waaronder:

  • Via tekstlink. Een linkvermelding met bijbehorende omschrijving, mits te verantwoorden binnen de content van Xgratis.nl.
  • Via banner van 234×60 pixels (bovenaan de pagina)
  • Via banner, 468×60 pixels (overige locaties)Interesse?Heeft u interesse voor het adverteren op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door
    hier te klikken of een e-mailtje te sturen naar:
    adverteren@xgratis.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk meer informatie.