Scoupy - SMIT&DORLAS koffiecups 10 st: van €3,79* voor €1,- [JUMBO]

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
Manthan
Berichten: 160
Lid geworden op: wo 10 dec 2014, 22:56

Scoupy - SMIT&DORLAS koffiecups 10 st: van €3,79* voor €1,- [JUMBO]

Bericht door Manthan »

Probeer SMIT&DORLAS koffiecups 10 stuks voor €1,-.

Classic Roast: met de beste bonen uit Brazilië en Colombia creëren wij onze klassieke blend. Deze blend heeft alle smaken die koffie in zich moet hebben. Met fruitige tonen aan het begin en een zoete krachtige afdronk.

Dark Roast: onze beste selectie bonen uit Latijns-Amerika met een mooie medium donkere branding maakt deze blend geschikt voor alle koffiedranken en een uitstekende keus in combinatie met melk.

Extra Dark Roast: 100% Arabica bonen geeft deze koffie zijn verfijnde smaak en karakter. Iets langer gebrand voor een fijne krachtige afdronk.

https://scoupy.com/nl/submission/53480


Actievoorwaarden

Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
Alleen geldig op SMIT&DORLAS koffiecups 10 stuks Classic Roast, Dark Roast, Extra Dark Roast, Intense Roast of Ristretto.
Maximaal één deelnemend actieproduct per persoon, gekocht in een Jumbo-winkel in Nederland.
Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.
Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet áltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
Heb je bij aankoop van een actieproduct al korting gekregen in de winkel? Dan geven we je minder cashback dan hierboven aangeven. Je krijgt in dit geval cashback over de gemiddelde waarde van 1 product ná de winkelkorting.
Zo berekenen we jouw cashback wanneer je in de winkel al korting hebt gekregen:
‘1 + 1 actie’: de winkel geeft jou bij een ‘1+1 actie’: 50% korting over het totaalbedrag van 2 producten. Scoupy deelt dit totaalbedrag (ná de winkelkorting) door tweeën om op de prijs voor 1 product te komen. We geven vervolgens cashback op het gemiddelde bedrag van 1 product.
‘2 + 1 actie’: we delen het totaalbedrag (van alle actieproducten ná de winkelkorting) door drieën om op de prijs voor 1 product te komen. We geven vervolgens cashback op het gemiddelde bedrag van 1 product.
‘2de halve prijs’: we delen het totaalbedrag (van beide actieproducten ná de winkelkorting) door tweeën om op de prijs voor 1 product te komen. We geven vervolgens cashback op het gemiddelde bedrag van 1 product.
Indien deze cashback actie wordt verlengd, blijven de voorwaarden van kracht m.b.t. het aantal deelnames per kassabon, per rekeningnummer en per persoon.
Let op: bewaar de kassabon goed. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de geld-terug-actie als bewijs worden opgevraagd.
Meedoen aan deze actie kan alleen met een originele kassabon, niet met een kassabon verkregen bij de servicebalie van de supermarkt.
Heb je online boodschappen gedaan, dan kun je meedoen aan deze actie met een geldige factuur en/of een bestelling met betaalbewijs.
Deze cashback actie is begonnen op 06-02-2023. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode.
*Voorbeeld o.b.v. de adviesprijs. Per winkel kan de prijs verschillen.
Deze actie wordt uitsluitend aangeboden door Scoupy Nederland B.V. in samenwerking met de deelnemende fabrikant. Daarbij kunnen geen rechten worden ontleend aan derde partijen, zoals Apple Inc. en/of Google.
Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Mocht je nog vragen hebben over deze actie, bekijk dan de Meest gestelde vragen-pagina. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar: klantenservice@scoupy.com
Plaats reactie