Linda Lab zoekt vrouwen die hun bekkenbodum willen trainen.

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
Gebruikersavatar
Lois
Berichten: 1799
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 21:26

Linda Lab zoekt vrouwen die hun bekkenbodum willen trainen.

Bericht door Lois »

Ieder vrouwenlichaam ondergaat tijdens de zwangerschap een transformatie, maar níet iedere verandering is zo zichtbaar als die groeiende buik.
Zo komen de bekkenbodemspieren tijdens de draagtijd ook – letterlijk – onder druk te staan door de groeiende baarmoeder. En dat kan weleens voor ongemakken zorgen wanneer de kleine er eenmaal uit is.

Denk daarbij aan urineverlies bij inspanning – zoals niesen, springen of sporten – of een minder intens gevoel tijdens de sex. Vrouwen die zich hierin herkennen, denken waarschijnlijk: say no more.

Jij ook? Lees dan vooral even verder. Want voor een nieuwe LINDA.lab zijn wij op zoek naar vrouwen die deze ongemakken maar al te graag de baas willen worden.

En wel met behulp van de Silk’n Tightra, een apparaat ontworpen voor thuisgebruik, dat bipolaire radiofrequentie gebruikt om de bekkenbodemspieren weer aan te sterken. Radiofrequentie is een electromagnetische energie; een energie die vooral in de beautywereld wordt gebruikt voor het verstevigen van de huid en weefsel. Bij bipolaire systemen, zoals de Tightra, stroomt die energie tussen twee elektrodes op een vaste afstand.

Na acht (pijnloze, geen zorgen) sessies van twintig minuten zou je verschil moeten merken, wanneer je kampt(e) met urineverlies en minder intens genot tussen de lakens. Ongemakken die zich overigens niet alleen na de bevalling kunnen aandienen; ook vrouwen in de menopauze zien om diezelfde reden een test met de Tightra wellicht wel zitten. Wil jij de proef wel op de som nemen? Meld je dan hier aan als tester.
https://meedoen.linda.nl/preview/minisi ... eview=true

Wat leuk dat je je wil aanmelden voor het LINDA.lab Silk'n Tightra. Wij zijn op zoek naar 24 vrouwen die ongemakken als urineverlies bij inspanning – zoals niesen, springen of sporten – of een minder intens gevoel tijdens de sex, de baas willen worden. Het testen vindt thuis plaats gedurende 8 weken van 14 mei tot 9 juli. Na de testperiode wordt je uitgenodigd om een korte evaluatielijst online anoniem in te vullen.
Groetjes, Lois
Plaats reactie