Fiets met klein gebrek? Laat het gratis repareren!

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Lois
Berichten: 1803
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 21:26

Fiets met klein gebrek? Laat het gratis repareren!

Bericht door Lois »

Heb jij een klein gebrek aan je fiets? Laat hem niet staan in de schuur! Kom op zaterdag 8 mei naar winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht. Op 15 mei staan we in Landgraaf bij Winkelcentrum Op de Kamp. De mobiele fietsenmaker voert kleine reparaties uit. Gratis voor jou, Zuid-Limburg Bereikbaar betaalt.

Goede fiets, goede beweging
Juist nu is het belangrijk dat we in beweging blijven. Daarom geven we graag voorrang aan de fiets. De fietsenmaker repareert kleine gebreken, zoals een los schroefje, verkeerd afgestelde remmen, een ketting die eraf ligt of een lekke band. Is er voor de reparatie een nieuw onderdeel nodig? Die heeft de fietsenmaker niet voor handen. Daarom is de afspraak: dingen als een nieuwe band neem je zelf mee. De fietsenmaker zet ze wel graag op je fiets.

Hoe werkt het?
Je bent welkom met je fiets tussen 10 en 13.00 uur. Je zoekt de fietsenmaker op en vertelt wat er aan de hand is met je fiets. Is de fietsenmaker al bezig? Dan wacht je even op je beurt. Hou daarbij rekening met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Om elkaar de ruimte te geven, plaatsen we vakken op de grond.
Volgende acties in Heerlen en Maastricht

Op zaterdag 22 mei staan we in Heerlen, bij Corio Center. Op 29 mei bij winkelcentrum De Beente in Maastricht. Zo maken we fietsen weer fijn voor jou. Jij blij, wij blij. Want meer mensen op de fiets betekent een fijnere stad. In Maastricht zijn de acties met de mobiele fietsenmaker onderdeel van de campagne #posifiets. #posifiets is fietsen op een manier waar jij blij van wordt en anderen niet tot last bent. Dus ook fietsen met je hoofd in de wind en niet in je telefoon. En stallen op een manier die de ruimte geeft aan iedereen met wie je de stad deelt.

https://www.maakdebeweging.nl/nl/nieuws ... repareren/
Groetjes, Lois
Luus
Berichten: 252
Lid geworden op: wo 01 okt 2014, 17:15

Re: Fiets met klein gebrek? Laat het gratis repareren!

Bericht door Luus »

Zo te zien alleen in Zuid-Limburg? Dat is dan voor de meesten onder ons wel stevig doortrappen... :?
feedbacknl
Berichten: 85
Lid geworden op: wo 03 jun 2020, 12:26

Re: Fiets met klein gebrek? Laat het gratis repareren!

Bericht door feedbacknl »

Luus schreef: vr 14 mei 2021, 08:40 Zo te zien alleen in Zuid-Limburg? Dat is dan voor de meesten onder ons wel stevig doortrappen... :?
ik stel voor dat Lios onze fietsen komt halen en brengen :lol: :lol:

Ps: forumindeling, misschien

100% GRATIS (om te proberen en daarna levenslang te kopen)
AANBIEDING (max 20% bij betalen)
LOKAAL en dan in 12 provincies...
WERK (voor als je werk zoekt en meer als min.loon wil verdienen)
Plaats reactie