KNRM Reddingbootdag 2024

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
MariaJ
Berichten: 717
Lid geworden op: di 30 sep 2014, 23:28

KNRM Reddingbootdag 2024

Bericht door MariaJ »

KNRM Reddingbootdag 2024
Datum: 25 mei | Locatie: 46 reddingstations

Nog even en dan is het zover! Op 25 mei houden we voor onze donateurs en publiek open huis in onze KNRM-reddingstations.

Kom jij ook een kijkje nemen? We laten je zien welke reddingmaterialen we gebruiken, hoe een overlevingspak eruitziet, en ben je donateur, dan kan je meevaren met onze reddingboten!

Natuurlijk kun je ook in gesprek met onze redders en alles vragen wat je wilt weten over de KNRM en ons vrijwillige reddingwerk. Veel reddingstations organiseren demonstraties met collega-hulpdiensten en in en rond de boothuizen vind je informatiestands en activiteiten voor alle leeftijden. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Speciaal voor het 200-jarig bestaan is er voor één dag een 46ste reddingstation bij Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Hier liggen tijdens Reddingbootdag dertig historische, internationale en moderne reddingboten afgemeerd. Dus de kans om deze bijzondere schepen in het hartje van onze hoofdstad te bezoeken! De bemanning van de schepen vertelt je graag over de soms spannende reddingsverhalen. Let op: er worden mooie verhalen verteld en er valt veel historie te beleven, maar er wordt niet gevaren in Amsterdam.
https://www.knrm.nl/agenda/200-jaar-age ... otdag-2024 en
https://www.knrm.nl/nieuws/dertig-reddi ... -amsterdam
Plaats reactie