BAKKIE DOEN? TEST GRATIS HAVERCAPPU'S IN HET NIEUWSTE LINDA.LAB

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
Gebruikersavatar
Lois
Berichten: 2087
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 21:26

BAKKIE DOEN? TEST GRATIS HAVERCAPPU'S IN HET NIEUWSTE LINDA.LAB

Bericht door Lois »

De cappuccino (of latte) met havermelk is inmiddels niet meer weg te denken van het menu van de gemiddelde – hippe – koffiezaak. En dat is eigenlijk best logisch, want havermelk heeft een romige smaak. Wij zijn reuze benieuwd, of deze plantaardige variant op koemelk ook zo in trek is bij onze eigen lezers.

GIGA POPULAIR
Havermelk heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende opmars gemaakt. Volgens cijfers van marktonderzoeksbureau Nielsen is de verkoop van havermelk in Nederland tussen 2017 en 2021 met 300 (!) procent gestegen.
En dat komt lang niet alleen door mensen met voedselallergieën of intoleranties, veel koffieliefhebbers stappen over op de lactose- en sojavrije melkvariant vanwege het milieu. En het is simpelweg ontzettend lekker voor in je koffie.

WIE BEN JIJ
In dit LINDA.lab willen we erachter komen of onze eigen lezers zich ook aansluiten bij deze havermelk fanclub. Daarvoor zoeken we vrouwen tussen 20 en 59 jaar die wel houden van een lekker romige kop koffie en het een aantal weken thuis willen testen.

DO IT YOURSELF
Het product in kwestie? Dat is Arla Jörd Haver Barista, een drink gemaakt van haver uit Scandinavië en verrijkt met vezels, vitamine D en foliumzuur (B9). Daarnaast is-ie hartstikke romig en zou het perfect opkloppen tot een romig schuim voor in je favoriete koffie. Het is niet voor niets samen met professionele barista’s ontwikkeld. Zo maak je je cappuccino zelf, als het goed is, net zo lekker als een barista in je favoriete koffietentje. Na de testperiode van 18 tot 25 juni vragen we om je resultaten met ons te delen. Deze resultaten verwerken we vervolgens – anoniem – in een online artikel.
Zelf deze Arla Jörd Haver Barista testen? Meld je dan gauw hier aan. En wie weet ontvang jij het testpakket én een leuk cadeau van het merk als dank voor je deelname.

https://www.linda.nl/advertorial/havermelk-test/
Groetjes, Lois
Plaats reactie