Gratis proefverpakking Nikwax - WebQuiz antwoorden

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
Plaats reactie
Beheerder
Beheerder
Berichten: 117
Lid geworden op: vr 26 sep 2014, 00:01

Gratis proefverpakking Nikwax - WebQuiz antwoorden

Bericht door Beheerder » za 18 jun 2016, 15:36

Dit forumbericht hoort bij de vermelding op Xgratis.nl: http://xgratis.nl/gratis-proefverpakking-nikwax-webquiz
Nikwax BaseFresh verdrijft geurtjes, voorkomt het intrekken van geuren en versnelt het droogproces van je (sport)kleding. De BaseFresh kan je tijdens het wassen eenvoudig toevoegen naast je normale wasmiddel. Beantwoord de 5 vragen in de Web Quiz en ontvang een gratis proefverpakking van 50 ml.
http://www.nikwax.com/nl-nl/webquiz/index.php
En eerder geplaatste (inmiddels verlopen) vermelding:
Tent & Gear SolarProof van Nikwax beschermt alle synthetische waterdichte textielen (o.a. tenten en nylon rugtassen) tegen UV-stralen en brengt een waterafstotende laag aan, waardoor de levensduur verlengd wordt en het waterdicht blijft. Beantwoord de 5 vragen in de Web Quiz en ontvang een gratis proefverpakking van 50 ml. Beantwoord de 5 vragen in de Web Quiz en ontvang een gratis proefverpakking van 50 ml.
Nikwax Tech Wash is een wasmiddel speciaal voor alle waterdichte en waterafstotende kleding. Tech Wash verwijdert het vuil en revitaliseert de waterafstotende werking. Beantwoord de 5 vragen in de Web Quiz en ontvang een gratis proefverpakking van 50 ml.
Nikwax BaseWash reinigt effectief en verwijdert bacteriën en transpiratie uit synthetische sportkleding. Hierdoor ruikt het weer fris en wordt er geen geur opgebouwd. Beantwoord de 5 vragen in de Web Quiz en ontvang een gratis proefverpakking van 50 ml.
Nikwax Cotton Proof is een gemakkelijk te gebruiken impregneermiddel voor katoen, polykatoen en canvas. Beantwoord de 5 vragen in de Web Quiz en ontvang een gratis proefverpakking. Je mag zo vaak meespelen als je wilt, maar je kan slechts 1x per 2 maanden een gratis product winnen.
Doe mee met de quiz, beantwoord 5 vragen goed en ontvang een Nikwax Polar Proof proefverpakking. Polar Proof is een inwasbaar impregneermiddel dat speciaal ontwikkeld is voor fleece kleding.
Doe mee met de quiz, beantwoord 5 vragen goed en ontvang een Nikwax Down Wash Direct proefverpakking. Dons Down Wash Direct is een krachtige reiniger voor dons gevulde kleding en eenvoudig te gebruiken in een wasmachine.

De vragen wisselen per keer. De antwoorden zijn over het algemeen niet moeilijk om op te zoeken aan de hand van de aanwijzing die bij elke vraag staat. In dit topic kunnen bezoekers van Xgratis.nl tips en antwoorden met elkaar uitwisselen!

Tip: Lukt het je niet om de aanwijzing bij een vraag te openen? Klik dan met rechtermuisknop op de link en open deze in een nieuw tabblad.

Succes! 8-)


Om alvast een eerste aanzet te geven hieronder een groot aantal vragen en antwoordenHet gebruik van normale huishoudelijke wasmiddelen kan de prestaties van zowel waterdichte lagen als van lagen die als een tweede huid zitten negatief beïnvloeden. Waarom?
Antwoord: Alle bovenstaande

Nikwax Cotton Proof kan worden gebruikt op:
Antwoord: Alle bovenstaande

Welke van de volgende eigenschappen zijn opgenomen in de milieuverklaring van Nikwax?
Antwoord: Alle bovenstaande

Welk Nikwax product kan gebruikt worden om een nylon rugzak waterdicht te maken?
Antwoord: Nikwax Tent & Gear SolarProof

Welk product van Nikwax biedt zowel waterdicht en UV-bescherming voor synthetische tenten?
Antwoord: Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof

Ademende stoffen met een membraan of andere beschermingslaag werken niet langer in de regen omdat:
Antwoord: Elk van bovenstaande

Een fles Nikwax Leather Restorer van 300 ml herstelt gemiddeld hoeveel artikelen?
Antwoord: 1-2

Fleece moet gewassen worden voordat het waterdicht wordt gemaakt. Wat is geschikt voor deze taak:
Antwoord: Nikwax Tech Wash

Wat zijn de voordelen van het dragen van een technische onderlaag die als een tweede huid zit, wanneer u sport of een actieve workout doet?
Antwoord: Het verspreidt zweet en droogt snel op

Welk product van Nikwax is ideaal voor het reinigen van synthetische onderlagen en sokken, hardloopkleding en reiskleding?
Antwoord: Nikwax BaseFresh

Fleece is een lichtgewicht, isolerende stof. Welk product van Nikwax zal verlengen het zo de levensduur van je spullen door remmen het pilling op fleece stoffen en bieden langdurige waterafstotendheid (DWR)?
Antwoord: Nikwax Polar Proof

Welke van de volgende dingen doet Nikwax met onderlagen?
Antwoord: Alle bovenstaande

U wilt een met dons gevuld jack opnieuw waterdicht maken. Wat is geschikt hiervoor?
Antwoord: Nikwax Down Proof

Nikwax TX.Direct Spray-On is geschikt voor:
Antwoord: Alle bovenstaande

Welke van de volgende beweringen over Nikwax BaseWash is waar?
Antwoord: Alle bovenstaande

Om Nikwax Concentrated Tent & Gear SolarProof te verdunnen, voegt u 2 delen toe aan hoeveel delen water?
Antwoord: 5 delen water

Waarom moet u vuil verwijderen voordat u stof of leer waterdicht maakt?
Antwoord: Alle bovenstaande

Welke van de volgende producten zou u gebruiken voor het reinigen van een wollen onderlaag?
Antwoord: Nikwax Wool Wash
0 x

Gebruikersavatar
ikka
Berichten: 1253
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 23:50

Re: Gratis proefverpakking Nikwax Tent & Gear Solarproof

Bericht door ikka » za 18 jun 2016, 15:43

VRAAG 1 HOE HET WERKT
Ademende membraan stoffen werken omdat: Water dampen die van het lichaam verdampen zijn kleiner dan de gaten in de stof en kunnen zo naar buiten gaan.
Ademende stoffen met een membraan of andere beschermingslaag werken niet langer in de regen omdat: Elk van bovenstaande.
De op water gebaseerde producten van Nikwax zijn veel geconcentreerder dan vergelijkbare spuitbussen en knijpflessen op oplosmiddel basis. Hoeveel maal geconcentreerder zijn ze? drie tot vijf maal meer geconcentreerd.
Gepatenteerde TX.10.I zal: Alle bovenstaande opties.
Het belangrijkste actieve bestanddeel in alle Nikwax waterdicht makende behandelingen voor kleding en schoeisel is: Gepatenteerde TX.10i waterafstotend elastomeer polymeer.
Waarom moet u vuil verwijderen voordat u stof of leer waterdicht maakt? Alle bovenstaande opties.
Waarom werkt Nikwax uitsluitend op water basis? Alle bovenstaande opties.
Wat gebeurt er als water een Duurzaam Water Afstotende laag met kracht raakt, bv bij zware regenval? water wordt door de chemicalien in de buitenlaag afgestoten en kan het materiaal niet intrekken.
Wat gebeurt er als water een Duurzaam Water Afstotende laag raakt? Water vormt zich tot druppels en loopt van het materiaal af.
WELKE VAN DE VOLGENDE BEWERINGEN IS WAAR? Nikwax Aqueous Wax is op water gebaseerd en zal het leer daarom niet te zacht maken omdat het alleen opgenomen kan worden waar het nodig is.
Why do Nikwax WaterBased products perform so well compared to chemical solvent based treatments? all of the above

VRAAG 2 MILIEU
WAT IS HET BROEIKAS EFFECT? Een stijging in temperatuur aan het aard oppervlak doordat broeikas gassen extra warmte in de atmosfeer vasthouden.
WELK VAN DE VOLGENDE GASSEN DRAAGT BIJ AAN HET BROEIKAS EFFECT? Alle bovenstaande opties
Welke van de volgende landen behoort tot de top vijf van de koolstof vervuilers in de wereld, per hoofd van de bevolking. Alle bovenstaande opties.

VRAAG 3 SCHOENEN/ WANDELSCHOENEN
Hoe zou u met Gore-Tex® gevoerde wandelschoenen schoonmaken, die sinds u ze gekocht hebt nog niet behandeld zijn, voordat u ze met een waterdicht makend product behandelt? Nikwax Reinigingsgel voor alle schoenen
Hoe zou u suède wandelschoenen schoonmaken die, sinds u ze gekocht hebt nog geen enkele behandeling hebben ondergaan, voordat u ze met een waterdicht makend product behandelt? Nikwax Reinigingsgel voor alle schoenen
Na een weekend lopen in modderige omstandigheden, wat moet u met uw waterdichte, stof en leren, wandelschoenen doen voor u ze opbergt? Spoel de modder er vanaf, reinig met Nikwax reinigingsgel, vul ze op met kranten, behandel met Nikwax
U hebt een paar wandelschoenen met een geoliede nubuck afwerking. Welk Nikwax waterdicht makend product zou het beste hiervoor zijn? Nikwax Aqueous Wax
U heeft een paar wandelschoenen van stof en leer gevoerd met Gore-Tex®. Hoe zou u ze waterdicht maken? Gebruik Nikwax Fabric & Leather Proof.
U heeft een week in modderachtige omstandigheden gewandeld. Wat zou u met uw waterdichte full grain leren wandelschoenen moeten doen voor u ze opbergt? Spoel de modder er vanaf, reinig met Nikwax reinigingsgel, vul de schoenen op met kranten, behandel met Nikwax Aqueous Wax terwijl deze nat zijn en berg ze op.
U heeft een dag in modderachtige omstandigheden gewandeld. Wat zou u moeten doen met uw waterdichte suède wandelschoenen voor u ze opbergt? Spoel de modder er vanaf, reinig met Nikwax reinigingsgel, vul de schoenen op met kranten, behandel ze met Nikwax Nubuck & Suede Proof terwijl ze nat zijn en berg ze op.
U heeft onlangs een paar full grain leren wandelschoenen gekocht. Ze zijn erg stijf en u zou ze wat willen verzachten. Welk Nikwax product zou u moeten gebruiken? Nikwax Conditioner for Leather
U moet een paar Scarpa omgekeerd leren wandelschoenen schoonmaken. Welk van de volgende producten zou u moeten gebruiken? Nikwax Reinigingsgel voor alle schoenen
U wil een katoenen "visserskiel" waterdicht maken. Welk Nikwax product is het meest geschikt? Nikwax Cotton Proof
Nikwax Aqueous Wax is thans in de volgende kleuren verkrijgbaar: Neutraal, zwart en bruin
Nikwax Leather Restorer is thans in de volgende kleuren verkrijgbaar: Neutraal, zwart en bruin
Nikwax Reinigingsgel voor alle schoenen is een krachtig op water gebaseerd reinigingsmiddel dat gebruikt kan worden op: Alle soorten schoenen, ook die met ademende voering.
Welk Nikwax product zou het beste zijn om een niet ademend jack met een poly-urethaan laag waterdicht te maken? Nikwax TX.Direct Spray-On
Welk Nikwax waterdicht makend product dient gebruikt te worden om een paar leren wandelschoenen die voor een haardvuur gedroogd zijn weer nieuw leven in te blazen? Nikwax Conditioner for Leather
Welk Nikwax waterdicht makend product kan gebruikt worden om full-grain paardrij laarzen te beschermen zonder ze zacht te maken? Nikwax Aqueous Wax
Welk Nikwax waterdicht makend product zou gebruikt moeten worden op een paar Nubuck wandelschoenen? Nikwax Nubuck & Suede Proof
Welke combinatie van Nikwax producten kunt u gebruiken op een paar suède schoenen die witte water vlekken over de voorkant heeft. Nikwax Reinigingsgel voor alle schoenen + Nikwax Suede Brush + Nikwax Nubuck & Suede Proof
Welke combinatie van Nikwax producten / accessoires zou u kunnen gebruiken op een paar uitgedroogde, full grain leren wandelschoenen, met modderkorsten? Nikwax Reinigingsgel voor alle schoenen + Nikwax Conditioner for Leather

VRAAG 4 STOF
Fleece moet gewassen worden voordat het waterdicht wordt gemaakt. Wat is geschikt voor deze taak: Nikwax Tech Wash
Maak de volgend bewering af: Down Wash Alle bovenstaande opties zijn waar.
Maak de volgende bewering af:Tech Wash Alle bovenstaande opties zijn waar.
Maak de volgende bewering af:Tent & Gear Proof Alle bovenstaande opties zijn waar.
U heeft een een North-Face Vaporator jack met wicking voering.Welke van de volgende producten kunt u het beste gebruiken om deze opnieuw waterdicht te maken? Nikwax TX.Direct Spray-On
U heeft een een North-Face Vaporator jack met wicking voering. Welke methode zou het beste zijn om het te wassen? In Nikwax Tech Wash.
U heeft een waterdichte jas met een ritsbare fleece voering. Hoe zou u die wassen? Beide delen in Nikwax Tech Wash.
U heeft onlangs een met Gore-Tex® gevoerd jack met een Duurzame Water Afstotende buitenkant gekocht en u heeft tomatensaus op de vookant gemorst. Wat is de aanbevolen manier om de vlek te verwijderen? Breng Nikwax Tech Wash direct aan op de vlek en was vervolgens met Nikwax Tech Wash in de wasmachine.
U moet een waxen katoenen jack schoonmaken voordat u het waterdicht maakt. Welke methode is hiervoor geschikt? Reinig met een spons met een oplossing van Nikwax Tech Wash
U moet uw Regatta ademende jas wassen. Wat zou geschikt zijn? Nikwax Tech Wash
U wil een katoenen "visserskiel" waterdicht maken. Welk Nikwax product is het meest geschikt? Nikwax Cotton Proof
U WILT EEN NORTH FACE MET DONS GEVULD JACK OPNIEUW WATERDICHT MAKEN. WAT IS GESCHIKT HIERVOOR? Nikwax Down Proof
U wilt een Polartec fleece waterdicht maken. Wat zou een geschikt product zijn: Nikwax Polar Proof
U wilt een SPRAYWAY drie laagse Gore-Tex® overbroek waterdicht maken. Wat zou het beste zijn? Nikwax TX.Direct Wash-in
Welk Nikwax product zou het beste zijn om een niet ademend jack met een poly-urethaan laag waterdicht te maken? Nikwax TX.Direct Spray-On
Welke combinatie van Nikwax producten / accessoires zou u kunnen gebruiken op een paar uitgedroogde, full grain leren wandelschoenen, met modderkorsten? Nikwax Reinigingsgel voor alle schoenen + Nikwax Conditioner for Leather
Welke van de volgende producten kunt u het beste gebruiken om uw Columbia winddichte jack te reinigen? Nikwax Tech Wash
Welke van onderstaande mogelijkheden zou geschikt zijn voor regelmatig onderhoud van uw met dons gevuld ski-jack dat een Duurzaam Water Afstotende buitenlaag heeft Nikwax Down Wash + Nikwax Down Proof

VRAAG 5 UITRUSTING
Het behandelen van synthetische touwen met Nikwax RopeProof zal: Alle bovenstaande opties.
Hoe kunt u de waterdichte eigenschappen van een leren zadel behouden? Nikwax Leather Restorer
Hoe zou u een 2 seizoens slaapzak, met donzen vulling en niet ademende stoffen hoes, verzorgen? Was in de wasmachine met Nikwax Down was, maak het dons en de buitenlaag waterdicht met Nikwax Down Proof
Hoe zou u een synthetisch gevulde slaapzak met ademende stoffen hoes verzorgen? Was in een wasmachine met Nikwax Tech Wash, maak de hoes waterdicht met Nikwax Polar Proof
U heeft net, in de late herfst, gekampeerd in een nat en modderig veld. Wat moet u met uw enkelwandige nylon tent doen voor u hem voor de winter opbergt? Reinig met een spons met een oplossing van Nikwax Tech Wash en water om mogelijk vuil te verwijderen en behandel vervolgens door Nikwax UV Proof
U moet een gebied van ongeveer 150 vierkante meter katoenen canvas, dat op een boot als "bimini" gebruikt wordt, waterdicht maken. Welk Nikwax product zou u kunnen gebruiken? Nikwax Cotton Proof
U wil een luifel van acryl waterdicht maken.Welk van de volgende producten zou een geschikt schoonmaak / waterdicht makende optie zijn? Nikwax Tech Wash + Nikwax UV Proof
Waarom is het gebruik van Nikwax producten zoals Rug Wash en Canvas Rug Proof vriendelijk voor uw paard? Alle bovenstaande opties
Welk Nikwax product kan gebruikt worden om een nylon rugzak waterdicht te maken? Nikwax Tent en Gear Proof
Welk Nikwax product zou u gebruiken om een nylon tent waterdicht te maken? Nikwax UV Proof of Tent en Gear Proof
Welk Nikwax product zou u moeten gebruiken om een zadel dat uitgedroogd en stijf geworden is weer in goede staat te brengen? Nikwax Leather Restorer
Welk product zou u gebruiken om een enkelwandige tent van ademend materiaal zoals GoreTex® of Sympatex® te reinigen? Nikwax UV Proof
Welk product zou u gebruiken om een waterdichte paardendeken schoon te maken? Nikwax Rug Wash
Welke van de volgende Nikwax producten kan gebruikt worden om een leren aktentas te onderhouden? Nikwax Leather Restorer
0 x

K'tje
Berichten: 474
Lid geworden op: vr 10 okt 2014, 11:19

Re: Gratis proefverpakking Nikwax Tent & Gear Solarproof

Bericht door K'tje » vr 08 jul 2016, 15:38

Helaas is de solarproof op, kreeg nu waterproofing wax for leather.
0 x

K'tje
Berichten: 474
Lid geworden op: vr 10 okt 2014, 11:19

Re: Gratis proefverpakking Nikwax - WebQuiz antwoorden

Bericht door K'tje » wo 10 aug 2016, 08:29

Ontvang nu een gratis verpakking Nikwax basefresh
Nikwax BaseFresh werkt met je gewone wasmiddel en geeft je base layers een frisse geur. Je base layer werkt perfect terwijl je fris en schoon blijft ruiken.

Beantwoord 5 gemakkelijke vragen en ontvang een sachet van 50 ml BaseFresh gratis.
http://www.nikwax.com/nl-nl/webquiz/index.php

De regels:
Je kunt de quiz net zo vaak doen als je wilt en je krijgt iedere keer andere vragen. Gewoonlijk win je maximaal 1 keer in de 2 maanden 1 prijs per huisadres. Er wordt geen geld uitgekeerd. Indien 3 vrienden door jou de quiz spelen wordt je in de gelegenheid gesteld direct weer te spelen en weer te winnen.
1 x

Gebruikersavatar
sjaak van de Hoek
Berichten: 792
Lid geworden op: wo 01 okt 2014, 09:30

Gratis proefverpakking Nikwax BaseFresh

Bericht door sjaak van de Hoek » zo 03 sep 2017, 21:39

Nikwax BaseFresh werkt met je gewone wasmiddel en geeft je base layers ( sportkleding die je direct op de huid draagt ) een frisse geur.
Je base layer werkt perfect terwijl je fris en schoon blijft ruiken.
Beantwoord 5 vragen en ontvang een gratis proefverpakking met 50ml geconcentreerd Nikwax BaseFresh.

http://www.nikwax.com/nl-nl/webquiz/index.php
0 x

Jacky's
Berichten: 500
Lid geworden op: di 07 okt 2014, 12:53

Re: Gratis proefverpakking Nikwax BaseFresh

Bericht door Jacky's » zo 18 feb 2018, 14:53

antwoorden vragen Nikwax quiz

https://www.gratiz.nl/antwoorden-nw.html
0 x

Gebruikersavatar
ikka
Berichten: 1253
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 23:50

Re: Gratis proefverpakking Nikwax BaseFresh

Bericht door ikka » zo 18 feb 2018, 16:45

Jacky's schreef:antwoorden vragen Nikwax quiz

https://www.gratiz.nl/antwoorden-nw.html
Zie mijn bericht in dit topic:
Re: Gratis proefverpakking Nikwax Tent & Gear Solarproof
Bericht door ikka » za 18 jun 2016, 14:43
0 x

Gebruikersavatar
Ellis
Berichten: 174
Lid geworden op: za 05 nov 2016, 00:28

Re: Gratis proefverpakking Nikwax - WebQuiz antwoorden

Bericht door Ellis » ma 19 feb 2018, 12:12

Krijg je een proefverpakking als je alle 5 vragen goed hebt?
Ik heb gegevens ingevuld en de 5 vragen goed. Hoef ik verder niets meer te doen?
0 x

Gebruikersavatar
Ellis
Berichten: 174
Lid geworden op: za 05 nov 2016, 00:28

Re: Gratis proefverpakking Nikwax - WebQuiz antwoorden

Bericht door Ellis » za 10 mar 2018, 23:16

Vandaag de proefverpakking ontvangen.
0 x

Marieke
Berichten: 412
Lid geworden op: wo 01 okt 2014, 14:06

Re: Gratis proefverpakking Nikwax - WebQuiz antwoorden

Bericht door Marieke » zo 11 mar 2018, 08:19

Ja, hier ook vandaag proefverpakking ontvangen
0 x
Groet,

Marieke

Plaats reactie