Verkiezing Huisman/-vrouw 2024

Deel hier je prijsvragen met andere forum gebruikers.
Gebruikersavatar
Lois
Berichten: 2073
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 21:26

Verkiezing Huisman/-vrouw 2024

Bericht door Lois »

De huishouding. Er wordt soms lachwekkend over gedaan. Maar wij vinden dat iedereen die er dagelijks voor zorgt dat alles in en rondom het huis op rolletjes loopt, een pluim verdient. En misschien wel meer! Bij Wibra plaatsen wij de held of heldin van het gezin graag op een voetstuk. En dat doen we begin juni, onder leiding van niemand minder dan Henny Huisman, met de verkiezing van Huisman/-vrouw van het jaar. Henny krijgt hulp van een topjury: de Rotterdamse Poetsqueen zelf en fashion- en beauty influencer Rowenna. Wil jij een jaarlang de ere-titel van Huisman/-vrouw van het jaar dragen? Meedoen is heel simpel. En dat kan vanaf nu.


Aanmeldvideo
Maak een leuk filmpje van jezelf. Een filmpje waarin je jezelf even voorstelt en je mooie schone huis aan de kijker presenteert. Je woonkamer, de keuken, de bovenverdieping, de badkamer. En vergeet het kleinste kamertje niet! Trek ook gewoon eens een sokkenlade, koelkast of besteklade open en laat zien hoe spik en span alles is. Maar vergeet niet, de jury let ook op de styling! Overtuig de jury op jouw manier waarom jij een nominatie voor Huisman/-vrouw van het jaar verdient. En dus als finalist naar de grote finale show met Henny Huisman gaat. Oja, en we komen bij álle genomineerden langs om het te controleren. Inschrijving is mogelijk t/m zondag 28 april 2024, upload je filmpje en geef je op!


Geef je op!
Maak een filmpje van jezelf
Upload je filmpje via deze WeTransfer link
Upload je via je telefoon? Klik dan eerst op ‘Iets versturen?’
Upload je filmpje (bestand) in WeTransfer door op het plusje (+) te klikken
Selecteer je filmpje (bestand)
Vul je e-mailadres in
Vul je voor- en achternaam in bij de titel
Zet in het bericht je naam, leeftijd en woonplaats
Klik op versturen
Bevestig jouw e-mailadres met de verificatiecode die je hebt gekregen in de mail
Vul de verificatiecode in
Druk op verifieer
Je WeTransfer is verstuurd, je krijgt een bevestiging per mail
Kom je er niet uit? Bekijk dan onze instructievideo.

Huisbezoek finalisten
Als de juryleden op basis van jouw filmpje jou selecteren als finalist, dan komen ze graag nog wel even bij je op bezoek. Om met eigen ogen te zien of je mee gaat dingen naar de eretitel van Huisman/-vrouw van het jaar. Maar dat zou – als je eenmaal door de voorronde bent – geen probleem meer moeten zijn. In totaal selecteert de jury maximaal 12 finalisten.

Grote finaleshow
It’s showtime! Henny Huisman presenteert, misschien wel met jou als finalist, zijn nieuwe grote show: Henny zoekt Huisman/-vrouw. In de show worden de finalisten getest op de meest uiteenlopen huishoud skills. De finaleshow zal eind mei plaatsvinden en wordt opgenomen in een grote tv-studio. In de weken erna zal de verkiezing wereldkundig gemaakt worden. Doe mee! En misschien ga jij straks wel een jaar lang als Huisman/-vrouw 2024 door het leven.

Prijzen
Naast de eer zijn er prachtige prijzen te winnen. Onderstaand een overzicht van alle prijzen.

De hoofdprijs bestaat uit een weekend of midweek verblijf in EuroParcs voor de winnaar en hun gezin ter waarde van € 449,-.
De tweede prijs is een jaar lang elke maand € 25,- shoptegoed bij Wibra (totaal € 300,- shoptegoed).
De derde prijs is een jaar lang elke maand € 15,- shoptegoed bij Wibra (totaal € 180,- shoptegoed).
De verliezend finalisten ontvangen een Dasty schoonmaakpakket en € 25,- shoptegoed bij Wibra.

https://www.wibra.nl/hennyzoekt/?utm_so ... enny+zoekt
Groetjes, Lois
Plaats reactie