Regels Ruilforum

Heb jij producten ontvangen of gewonnen die je niet meer nodig hebt, dan kan je deze gratis weggeven in het 'Gratis' forum. Wil je deze ruilen tegen andere producten, dan kan je dat in dit forum aanbieden.
Beheerder
Beheerder
Berichten: 132
Lid geworden op: vr 26 sep 2014, 00:01

Regels Ruilforum

Bericht door Beheerder »

Bij het aanvragen van gratis producten, het meedoen aan prijsvragen of deelnemen aan acties van (winkel)ketens, kan het voorkomen dat je producten in je bezit hebt, waar je zelf niets aan hebt, maar anderen wel een plezier mee kan doen. Op het Ruilforum kan je deze producten hier aanbieden en ruilen tegen producten waar je wel wat aan hebt.

Plaats dus gerust hetgene wat je te ruilen hebt en waar je mogelijk in geinteresseerd bent als tegenruil. Mocht je iets belangeloos weg willen geven, dan mag dat uiteraard ook.

Let bij het plaatsen van het bericht wel op de volgende zaken:
- Duidelijke omschrijving in titel
- Duidelijke omschrijving in bericht
- De geldigheid van de actie of ruilwaar. Het heeft immers geen zin als mensen een bon ruilen die inmiddels niet meer geldig is. Pas hier ook tijdig je bericht op aan door de verlopen producten te verwijderen uit je bericht of door een moderator van het forum te vragen het bericht te verwijderen of sluiten.

Mocht een bericht er lange tijd op staan en er ook een lange tijd niet op gereageerd zijn, kan het zijn dat het bericht tijdens een opschoningsactie verwijderd wordt. Plaats in dat geval gerust weer een nieuw bericht.

Veel plezier allen met dit forum. Mochten jullie zelf nog aanvullingen hebben op dit bericht, dan kan je deze hieronder als suggestie posten of me een priveberichtje sturen.
Plaats reactie