Jumbo: De week voor én na je verjaardag 20% korting op alle taarten en gebak

Voor alle tips en trucs die handig kunnen zijn bij het aanvragen van gratis producten of bij het deelnemen aan geld terug acties.
Gebruikersavatar
ikka
Berichten: 1326
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 23:50

Jumbo: De week voor én na je verjaardag 20% korting op alle taarten en gebak

Bericht door ikka »

https://www.jumbo.com/inspiratie/verjaardag/spelregels
Bijna jarig? 20% korting op gebak en taart!

Doe jij je feestboodschappen bij Jumbo? Dan hebben we een hele fijne korting voor je in petto! De week voor én na je verjaardag ontvang je namelijk 20% korting op alle taarten en gebak. Laat weten dat je jarig bent en neem die voordelige traktaties lekker voordelig mee naar huis!

Deze Jumbo-kortingsactie wordt aangeboden door Jumbo Supermarkten B.V. (hierna: “Jumbo”), Rijksweg 15, 5462 CE Veghel. Actiemechanisme: één wéék vóór t/m één week na je verjaardag 20% korting op vers Jumbo gebak. Let op: 20% korting op gebak geldt uitsluitend op vers Jumbo gebak (verpakt in een Jumbo-gebaksdoos) en niet op gebak dat lokaal wordt ingekocht. Assortiment kan per winkel en seizoen verschillen.
Spelregels voor iedere jarige 20% korting op vers Jumbo gebak
De spelregels op een rij:

20% korting op gebak geldt uitsluitend op vers Jumbo gebak (verpakt in een Jumbo-gebaksdoos) en niet op gebak dat lokaal wordt ingekocht.
Actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties/aanbiedingen.
De korting geldt van één wéék vóór t/m één week na de verjaardag van klanten die boodschappen doen, incl. kinderen die mee zijn gekomen naar de winkel.
Op verzoek van de kassamedewerker dient de jarige klant zich te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs om te verifiëren wanneer de klant jarig is.
Per verjaardag kan max. één keer aanspraak op deze actie worden gemaakt.
Klanten moeten actief bij de kassamedewerker aangegeven dat zij gebruik willen maken van de actie vóórdat de boodschappen worden betaald. Het is niet mogelijk om na het afrekenen alsnog van de korting gebruik te maken voor de reeds betaalde producten.
De kassaprijs is bindend.
De actiekorting is niet inwisselbaar tegen contant geld.
Klanten die boodschappen ophalen bij een Pick up Point of laten thuisbezorgen en van wie de geboortedatum bij Jumbo bekend is, krijgen uiterlijk één dag voor hun verjaardag een code toegestuurd t.b.v. 20% korting op vers Jumbo gebak (verpakt in een Jumbo-gebaksdoos). Zonder deze code kan de korting omwille van technische beperkingen niet worden aangeboden.
Plaats reactie