Probeer Kikkoman Soy Sauce voor maar €0,50

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
willy13
Berichten: 549
Lid geworden op: za 11 okt 2014, 20:57

Probeer Kikkoman Soy Sauce voor maar €0,50

Bericht door willy13 »

Probeer Kikkoman Soy Sauce voor maar €0,50

Koop Kikkoman sojasaus waar je maar wilt, upload op deze pagina je kassabon en ontvang het verschil binnen 48 uur op jouw rekeningnummer!

Kikkoman's natuurlijk gebrouwen sojasaus is een allround smaakmaker voor de verfijning van allerlei gerechten en ingrediënten – of het nu gaat om vis of vlees, salade of groente, voorgerecht, hoofdgerecht of dessert, de Aziatische, mediterrane, Nederlandse of de Amerikaanse keuken. Met een scheutje Kikkoman sojasaus groeien zelfs de eenvoudigste gerechten uit tot een culinaire smaakbelevenis.

Voorwaarden
- Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
- Alleen geldig op Kikkoman sojasaus 150 ml.
- Maximaal één deelnemend product per huishouden, gekocht in een Nederlandse winkel.
- Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per huishouden maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.
- Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet àltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
- Heb je gebruikgemaakt van een kortingsactie in de winkel? Dan berekenen we jouw cashback altijd over het totaalbedrag (minus de winkelkorting) van alle gekochte actieproducten.
- (Zakelijke) aankopen die bij de groothandel (zoals Makro, Sligro en HANOS) gekocht zijn, worden excl. btw uitbetaald.
- Indien deze cashback-actie wordt verlengd, blijven de voorwaarden van kracht m.b.t. het aantal deelnames per kassabon, per rekeningnummer en per persoon.
- Let op: bewaar de kassabon goed. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de geld-terug-actie als bewijs worden opgevraagd.
- Deze geld-terug-actie is begonnen op 15-05-2017. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt op 30-06-2017 óf wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald.

http://probeerkikkoman.nl/
Plaats reactie