Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Xgratis.nl Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Xgratis.nl is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.
 5. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Xgratis.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Xgratis.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.
 6. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 7. Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Xgratis.nl geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.
 8. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 9. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

2 gedachten over “Disclaimer”

 1. Hallo,

  Kunnen jullie per direct de bureau kalenders van Nic Oud van jullie website verwijderen en ervoor zorgen dat er nooit meer producten van ons op jullie website verschijnen? Groetjes Vincent

 2. Hallo,

  We zien dat via jullie platform veel misbruik wordt gemaakt van onze goede doel actie voor eenzame ouderen (gratis kerstkaart versturen via Kaartje2go). Zouden jullie deze melding willen verwijderen?

  Groeten,

  Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis artikelen en Voordeel aanbiedingen