Tips – Faq

1. Zijn alle producten die op Xgratis.nl zijn vermeld echt 100% gratis?

We steken veel energie in het uitzoeken of een product daadwerkelijk gratis is en of er geen addertjes onder het gras zitten. Soms moet voor een product toch een kleine vergoeding worden betaald (portokosten of iets dergelijks). Als dat het geval is (wat overigens niet vaak gebeurt) zetten we dit er nadrukkelijk bij.

2. Hoelang duurt het voordat ik een product binnen heb?

De levertijd van gratis producten verschilt enorm. Sommige bedrijven laten zich van de beste kant zien en bij hen kun je je product binnen enkele dagen in huis verwachten. Andere doen het rustiger aan, waardoor dit soms enkele maanden kan duren. Een langere levertijd wordt soms bepaald doordat producten helemaal uit landen als Amerika moeten komen. Over het algemeen kun je verwachten dat een bepaald product binnen enkele weken wordt bezorgd!

3. Ik zit al zo’n lange tijd op een product te wachten dat ik een vermoeden heb dat het product niet meer aankomt, kan dit?

Helaas is het zo dat een (klein) deel van de gratis producten die men aanvraagt niet aankomt, maar in veel gevallen is het een kwestie van geduld. Als je niets ontvangt kan het zijn dat de voorraad producten bij een bedrijf door de overweldigende belangstelling is opgeraakt, of zelfs nog bijbesteld moet worden. Soms blijkt uit de gegevens dat men niet tot de juiste doelgroep behoort. Ook komt het wel eens voor dat mensen iets vergeten in te vullen waardoor het pakketje niet geleverd kan worden.
Gelukkig komt veel wel aan! Om de kwaliteit van de pagina zo hoog mogelijk te houden proberen we ook zoveel mogelijk de goede en betrouwbare links te pakken te krijgen. Dit om teleurstelling te voorkomen.

4. Krijg ik, nadat ik een product besteld heb, voortaan ongewenste reclame?

Het is duidelijk dat een bedrijf met het weggeven van gratis producten toch iets meer tot doel heeft dan alleen
maar aardig zijn. Een bedrijf geeft namelijk niet zomaar een product weg. Een paar doelen zijn: extra publiciteit,
informeren, de klant over te halen het product te kopen of de klant over te halen om van hun diensten gebruik te maken.
Daarom willen ze je wel eens een folder opsturen of iets dergelijks. Als je je telefoonnummer achterlaat kunnen ze je
misschien gaan bellen. Gelukkig laten de bedrijven het vaak bij het versturen van het desbetreffende product en zal je verder
weinig van ze horen.

5. Ik ben een link tegen gekomen die het niet doet, wat nu?

Bedrijven kunnen niet eeuwig producten gratis weggeven. Daarom houden ze er op een gegeven moment vaak mee op en veranderd
de pagina met het bestelformulier in een pagina met de mededeling ‘Page Not Found’ of zoiets. Wanneer dit het geval is
stellen we het zeer op prijs dat je dit even aan ons doorgeeft. We kunnen dan kijken of er nog op een andere manier aan het
product is te komen en anders verwijderen we de link van de pagina.

6. Is adverteren ook gratis?

Nee helaas… adverteren op www.Xgratis.nl is niet gratis. Indien je (als bedrijf) echt interesse hebt in het adverteren op
de site raden we je aan contact met ons op te nemen via het E-mailadres adverteren@xgratis.nl.

7. Andere vragen?

Heb je verder nog een belangrijke vraag, waarvan het antwoord niet op deze pagina staat vermeld? Stuur dan
gerust een E-mailtje! Dit kun je doen door hier te klikken.

25 gedachten over “Tips – Faq”

 1. Ben je vorige maand ook geschrokken van jouw OZB-aanslag/WOZ-Waarde? Maak gratis bezwaar en verlaag hiermee jouw WOZ-waarde. Hierdoor bespaar je gemiddeld € 214,- per jaar op de gemeentelijke belastingen. Aanmelden is gratis, eenvoudig en klaar in 2 minuten. Ga naar Kosteloosbezwaar.nl

  1. Heeft u een negatieve bkr registratie en wilt u geld lenen?Dit hoeft geen probleem te zijn, niet iedere kredietaanbieder maakt gebruik van het bkr (Bureau Krediet Registratie). Bij bkra kunt u eenvoudig online geld lenen zonder bkr toetsing. Wij verstrekken minileningen van €1500 tot €950.000 voor 01jaar tot 25 jaar. Een uitkomst als u snel geld nodig heeft! Contact met ons op voor meer informatie. -mail naar: informatie hier is de link van onze online bank: https://bkra-investment.com
   E-mail:  bosmanspierre510@gmail.com    
   Whatsapp:  +31619582521

 2. Beste Website beheerder,

  Mijn naam is Afsennah en ik werk voor Actueel. Ik zou graag met je in contact komen over het plaatsen van een link op je website. Laat je me even weten welke mogelijkheden er zijn?

  Groeten, Afsennah

 3. Hoi Xgratis!

  Ik zie dat de actie van Gold&Green is uitgebreid en je het nu bij nog meer supermarkten kan kopen om je cashback te claimen.
  Dit staat nu op de site: https://goldandgreen-cashback.nl

  Krijg nu tijdelijk het volledige aankoopbedrag van één verpakking Gold&Green Pulled Oats® terug!
  • Koop Gold & Green Pulled Oats® (Tomaat of Naturel). Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Deen, Picnic, Plus, Dirk en DekaMarkt.
  • Bewaar en fotografeer je kassabon.
  • Upload jouw kassabon en vul je gegevens in.
  • Ontvang binnen 1 week het aankoopbedrag terug op jouw rekening!

  Ik denk dat dit goed nieuws is voor veel mensen. Nu meer mensen van de actie gebruik kunnen maken!

  Groetjes, Fons

 4. Is dit iets voor jullie om op te nemen?
  Woon jij in zuidelijk Noord-Holland, noordelijk Zuid-Holland, westelijk Utrecht en heb jij vragen zoals deze die je maar niet beantwoord krijgt? – Weet je vaak niet wat je wil, zowel in je privé als in je werk? – Wil je leren bewuste(re) keuzes te maken? – Vraag jij je af waar de balans is gebleven tussen privé en werk? – Heb je veel last van stress? – Vraag jij je af wat jij ertoe doet? – Vraag jij je af of je bestaansrecht hebt? En ben jij zover dat je daarmee een start wil maken? Zodat je straks: – weer weet wat je wilt, zowel privé als qua werk! – bewuste(re) keuzes maakt! – weet waar de balans is tussen privé en werk! – minder tot geen last van stress hebt! – weet dat jij ertoe doet! – weet dat jij bestaansrecht hebt! Meld je dan nu gratis aan voor een 30 minuten durende 1-op-1 telefonische startsessie (t.w.v. €45,00)! Ga naar: https://middelpuntcoaching.nl/gratis-telefonische-coachings-startsessie

  Woon jij in zuidelijk Noord-Holland, noordelijk Zuid-Holland, westelijk Utrecht en wil jij leren omgaan met rouw na jouw grote verlies? Daar help ik je graag bij in een gratis telefonische Leren-omgaan-met-je-verlies inzichtsessie! Vraag jij je ook zo vaak af: ● Waarom ik? ● Wie ben ik zonder mijn partner? ● Wie ben ik zonder mijn werk, mijn functie? En ben jij zover dat je een doorstart wil maken? Zodat je straks: – geleerd hebt om te gaan met jouw grote verlies! – weet waar jouw waarde zit zonder die baan! – je weg gevonden hebt in die veranderde wereld – weer met zelfvertrouwen in het leven staat! Meld je dan nu gratis aan voor een 30 minuten durende 1-op-1 telefonische startsessie (t.w.v. €45,00)! Ga naar: https://middelpuntcoaching.nl/gratis-telefonische-leren-omgaan-met-je-verlies-startsessie

 5. Hi ik kwam op een Duitse website een coupon code tegen voor WOOOF hondenvoer. Je krijgt hiermee 8% korting en hij werkt ook in Nederland. Geldig tot einde van deze maand stond er. Misschien leuk ok te plaatsen?!

  wooofistguttt

  Wij kopen het altijd op http://wooof.xyz daar doet de code het

 6. Beste mevrouw, meneer,

  Ik kom zojuist een leuke gratis actie tegen op fb ivm introductie
  van nieuw kattenvoer van Biofood uit Nederland.

  MAAK EEN MAAND LANG IEDERE WERKDAG KANS OP EEN GRATIS 1,5KG
  VERPAKKING BIOFOOD PREMIUM KATTENVOEDING.
  De actie start op 1 juni en loopt tot 1 juli 2016. De winnaars worden elke
  dag op Biofood fb bekend gemaakt en ontvangen t.z.t. in juli hun verpakking.
  https://www.facebook.com/biofooddiervoedingbv

  Lijkt me iets voor jullie site.

  Succes.

  Gr,

  W. Huitema

 7. Hallo,

  Hebben jullie ook banners ?

  Zodat ik op mijn site jullie kan promoten al was het enkel maar voor meer bezoekers op mijn site

  Henry

 8. Beste meneer/mevrouw,

  Ik kwam op de website van ERU een leuke actie tegen.

  Bij aankoop van drie specialiteitskazen actieverpakkingen krijgt men gratis een luxe kaasmessenset cadeau bestaande uit drie ERU smeermesjes.

  Misschien leuk voor op de website?

  Groetjes,
  Barry

 9. Beste,

  Wat een leuke site hebben jullie! Ik kijk er echt super vaak op!

  Misschien heb ik een leuke tip voor jullie. Scoupy komt met een nieuwe refund actie voor Unox soep in pak. Je kan dan voor maar €1 soep kopen en de rest krijg je terug. Hopelijk hebben jullie er iets aan!

  Met vriendelijke groet,

  Brenda Brouwer

 10. Hallo, wil u op de vernieuwde site bekend maken dat er een gratis biografie kan worden gedownload? Hiervoor alvast dank.
  Hieronder volgt de voorgestelde tekst.
  Hallo, wilt u een biografie cadeau? Download dan de biografie Het Grondsop voor de Goddelozen op http://www.jpvanpraag.nl gratis. De biografie van 567 pagina’s behandelt leven en werk van J.P. van Praag, de humanist. Maar nu komt het! Van Praag zette zich in voor de gelijkberechtiging van buitenkerkelijken. Nu zult u zeggen, wat is daar zo bijzonder aan? Alles! Dat humanisten zich inspannen voor de emancipatie van bepaalde groepen komt helemaal nooit voor. Ook de vraag wat te denken van de humanistische geheimtaal rechtvaardigt een biografie. De lezer zal zich aan het eind van de biografie verheugen over de geboden inzichten en begrijpen dat er in het Humanistisch Verbond decennialang volkomen onbegrip heerste over levensbeschouwelijke kwesties als homoseksualiteit (dat niet “normaal” zou zijn). Tevens krijgt de lezer enig inzicht in de geschiedenis van de buitenkerkelijken in de 20e eeuw en een visie op Van Praag, de gedreven en getergde leider van de humanisten.

 11. Ik zie dat jullie een nieuwe lay-out hebben. Maar ik vind het erg onduidelijk. Het overzicht is totaal weg door het grote lettertype. Geen verbetering dus. Geef mij maar de oude lay-out.

  1. Hoi Monique,

   Dankjewel voor je commentaar. Ik heb je advies ter harte genomen en de hoofdletters 2 pixels kleiner gemaakt.
   ik hoop dat je merkt dat de neuwe site na even wennen heel veel voordelen heeft. Doordat je makkelijk kan zoeken en de categorieen snel kan kiezen etc.

   Veel groeten en nog bedankt,

   Xgratis team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis artikelen en Voordeel aanbiedingen